Johan Heeren steekt oude klassieker in volks jasje.

Het nieuwe nummer van Johan Heeren ‘’Voor altijd mijn liefste’’ is een cover van het liedje Pledging my Love . Voor de Nederlandse tekst ‘’Voor altijd mijn liefste’’ tekende Henk van Broekhoven beter bekend als John Spencer. De originele versie is van 1955, gezongen door Johnny Ace een american rhythm and blues zanger.

Johan kende het nummer voornamelijk van Elvis Presley die het nummer op de plaat zette in 1976.
Omdat hij het een mooi liedje vond heeft hij het opgenomen voor zijn vriendin, en in een eigentijds, volks jasje gestoken. Daardoor is het toch weer een echte Johan Heeren plaat geworden.
Dit jaar is het precies 40 jaar geleden dat Elvis Presley is overleden en daarom is ook de Engelse versie Pledging my love als 2e track op het zilveren schijfje geperst als eerbetoon aan Johan’s grote idool de King.

Ook leuk om te melden is dat 2 neven van Johan hebben meegewerkt aan de single o.a.: Iwan Rommers op de gitaar, en Angelo van Gastel beter bekend als Angesz zingt 2e stem. Manfred Jongenelis voorzag het liedje van de nodige accordeon partijen, terwijl Margo Roeken het koorwerk voor haar rekening nam. Verder is ook het geluid van een vette live sax in het arrangement verwerkt die wordt bespeeld door Arnold Schers. Kortom er zitten genoeg mooie elementen in de productie die de moeite waard zijn om naar te luisteren.
De bijbehorende clip(s) zijn inmiddels ook opgenomen en zullen na de release te zien zijn op YouTube en de diverse clipkanalen.

Voor altijd mijn liefste & Pledging my love zijn opgenomen geheel in traditie van de door Johan eerder uitgebrachte tweetalige singles ‘Dromen/Lady’ en ‘Zonder Jou/ One Is One’, ’Onder de volle maan’ & ‘Silvery moon’ De tracks zijn geproduceerd door Sonic Solutions, De Neve Media tekende voor een bijpassende videoclip en Jolanda Clement (JC-Event) verzorgt de plug en promotie. De door JC-Records uitgebrachte nummers ‘Voor altijd mijn liefste & Pledging my love’ zijn uitsluitend digitaal verkrijgbaar via de bekende downloadsites. Daarnaast via de bekende streamingsdiensten Spotify en HitsNL te beluisteren.