Jeffrey Lake komt met verrassende nieuwe zomersingle

Jeffrey Lake is inmiddels een bekende naam in de muziekwereld. De roots van deze blonde zingende adonis liggen in Den Haag. Na een succesvolle carrière als model en acteur besloot Jeffrey zich zo’n negen jaar geleden volledig te gaan richten op zijn allergrootste passie………….het zingen.

 

Zijn deelnames aan TV programma’s als Idols en Popstars bleken baanbrekend en openende de weg naar nationale bekendheid. Sindsdien kan Jeffrey zich verheugen in de blijvende interesse van vele radio- en TV programma’s. Niet alleen wist hij een grote schare fans op te bouwen, ook zijn agenda vertoont anno 2017 nog nauwelijks lege plekken.

Een entertainer in hart en nieren, die met zijn bijzondere stemgeluid en strak afgetrainde lichaam alles in huis heeft om ieder publiek volledig voor zich te winnen. Niet voor niets word deze zingende Haagse hunk regelmatig gevraagd om deel te nemen aan spraakmakende (dating) TV programma’s. Keer op keer bedankte Jeffrey voor de eer……………maar om alvast een klein tipje van de sluier op te lichten….de kans is groot dat zijn fans binnenkort toch op een heel bijzondere manier ‘hun’ Jeffrey zien schitteren op TV…

Maar eerst gaat Jeffrey genieten van de warme zomerdagen in Nederland, en wat past daar beter bij dan een aanstekelijke, zomerse single? Samen met een nieuw team van producers waaronder Nigel Marten Mambi, nam hij een een zonnig, up tempo nummer op : “De Zomer Komt Eraan”. Het nummer is op Jeffrey’s lijf geschreven : vrolijk, up tempo, zomers en vooral aanstekelijk! We zijn het in ieder geval over één ding eens want…………..De Zomer Komt Eraan………met Jeffrey Lake! De release- en digitale promotie worden weer verzorgd door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.

De b-kant van deze vrolijke single heeft Jeffrey speciaal door Frank van Etten voor zijn overleden tante laten maken en heet “Zonder jou”. “Een hele bijzondere plaat omdat ik zelf nooit had verwacht, dat ik op het moment dat ik mijn tante verloor, zoiets kon zingen”, aldus Jeffrey. “Zonder jou” is niet alleen mijn eerste ballad, maar tevens een gift aan mijn tante die altijd een plekje in m’n hart heeft en waarvoor ik dit prachtige liedje zing”.