Huwelijk zanger Frank van Etten is over.

Frank van Etten en zijn vrouw Irma gaan scheiden. Dat laat de volkszanger vandaag weten aan Shownieuws. ‘We hebben samen de beslissing genomen. Het boterde helaas niet meer. We hebben een tijdje geprobeerd het huwelijk te redden, maar zijn helaas tot de conclusie gekomen dat het niet gaat lukken,’ aldus Frank. Ze waren 12,5 jaar getrouwd. Frank reageert ook zelf op Facebook;

Het is duister lezen in andermans boeken ! Maar geloof mij dat ik zal zorgen dat deze vrouw er goed bij komt te zitten met mijn drie boys !  Wat een ander denkt of doet is helaas aan een ander !  Prioriteit nu is …..zorgen voor de rust voor de kids en doorgaan hoe verdrietig ik ook ben ! Maar dat zal na 19 jaar niet zo gek zijn !

 

Shownieuws verder;
Frank en Irma hebben drie kinderen: Jaimy, Maik en Dustin. Een moeilijke tijd breekt aan voor het gezin. ‘We moeten nu even door de zure appel heen bijten. Irma en ik zijn gelukkig nog wel vrienden en hebben geen ruzie…’
De volkszanger en zijn gezin hebben al met al een rampzomer achter de rug. Zo reed Frank zijn auto total loss tegen een vangrail (zie video) en moest zijn zoon met spoed naar het ziekenhuis na een naar ongeluk. In de maanden ervoor werd hij ook al afgeperst, werden zijn auto’s in de brand gestoken en werd hij achternagezeten door een horrorclown.