GINO MEIJS MET ZOMERSE SINGLE “WE DANSEN SAMEN”

‘We Dansen Samen’ is de nieuwe single release van de uit Tilburg afkomstige Gino Meijs (27). Eerder bracht Gino singles uit zoals ‘In De Zomerzon’ en ‘Blijf Tot Morgen’.  Voor de nieuwe single dook Gino de studio in van topproducer Manfred Jongenlis (bekend van o.a. Willem Barth, John West, Sieneke, Grad Damen e.v.a.).

Het resultaat is een uiterst zomerse en dansbare track geworden waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn. Gino schreef zelf, samen met Manfred Jongenelis de tekst van ‘We Dansen Samen’. Op zeer korte termijn zal er tevens een videoclip beschikbaar zijn en op 3 september zal ‘We Dansen Samen’ feestelijk worden gepresenteerd in Café de Kok in Tilburg met gastoptrdens van o.a. Kobus Engels, Eduard Sips, Jan Spel en Willem Barth.

Videoclip volgt