ERWIN WEITERING komt met DEBUUTSINGLE

“Een gewone, spontane maar zeker ook gezellige volkse jongen met een grote passie voor de Nederlandstalige muziek!” dat is Erwin Weitering geboren in de prachtige zomer van 1986 in het mooie Drentse dorp Emmer-Compascuum.

De passie voor muziek heeft hij geërfd en meegekregen van zijn, helaas overleden, Opa Hermanus Veenstra die ook dagelijks met muziek bezig was!
Na veel dingen gedaan te hebben de afgelopen 10 jaar is het nu de tijd om aan een solocarrière te beginnen en dat gaat Erwin doen met een eigen single met een passende titel op zijn carrière “Kijk maar vooruit” .
De tekst is geschreven door de bekende tekstschrijver Olav Hesselmans uit Zevenaar. Olav schreef ook teksten voor o.a. Dennie Christian, Henri van Velzen, Corry Konings en nog meer bekende Nederlandstalige artiesten.
Ook heeft Erwin Weitering gekozen om een vast team om hem heen te hebben en dat heeft hij ook gevonden, de opname studio van Arjan Venemann van AV-Audioproducties in Hollandscheveld zal zijn thuisbasis gaan worden en zal het management ondergebracht worden bij Willem de Bie van All 4You Events die tevens de Plugging & Promotie van Erwin gaat verzorgen via All 4You Promotie.
Natuurlijk blijft hij ook nog wel samen met Annemiek Drenth en Ginus Gangelhof, de Feestband Total-Loss doen, Total-loss speelt op bruiloften, partijen en feesten en dat vind Erwin Weitering heerlijk om te doen, de Passie die hij heeft geërfd van zijn opa.
io.