Dutch Valley bijna uitverkocht!

A.s. zaterdag 19 augustus staat Dutch Valley op Velsen Valley in Spaarnwoude. Opnieuw een unieke muzikale kermis bomvol pop, rock, hiphop, dance en het Nederlandstalige genre te wachten. Met de vele podia (minimaal 9!) en meer dan 100 artiesten is Dutch Valley niet alleen uniek maar ook groot, heel groot.

 

Toch trekken de verschillende muziekstijlen en artiesten ieder een eigen schare fans en vormen op die manier festivals in een festival van Nederlandse bodem. Door een uitgekiende programmering worden bezoekers uitgedaagd om gedurende de dag hun vaste stek te verlaten en alle verlokkingen van de Valley te ondergaan.

Adresgegevens:
Oostbroekerweg 1
1981 LR Velsen-Zuid

 

De allerlaatste kaarten gaan op dit moment de deur uit. Dutch Valley 2017 gaat gegarandeerd uitverkopen.

Typhoon, Nielson, Broederliefde, André Hazes, The Partysquad, Diggy Dex, Jan Smit, Ali B, OG3NE, Tino Martin, Gers Pardoel, Willeke Alberti, Kraantje Pappie, Wolter Kroes, 3JS, ‘Lange’ Frans staan aanstaande zaterdag 19 augustus voor je klaar om te zorgen voor een onvergetelijke dag in de Velsen Vallei. Race naar de shop en sla je slag voordat het te laat is!

Kaarten; https://www.dutchvalleyfestival.nl/tickets/reguliere-tickets