Dennie van Grootheest toe aan volgende stap in zijn carrière!

2016 kon haast niet beter beginnen voor Utrechter Dennie Grootheest want op 25 januari van dat jaar verscheen zijn allereerste single ‘Ik ben blij dat je gaat’. Deze inwoner van Maarssen is nu zo’n vier jaar actief als zanger nadat hij met z’n eigen drive-in-show al menig feestje had weten op te sieren.

 

Nadat hij in 2014 een cd‘tje had opgenomen met een half dozijn covers waarmee hij op menigeen indruk maakte, werd het tijd voor een eigen plaat en dus ook tijd om vaarwel te gaan zeggen tegen de draaitafels.
“De tijd was gewoon rijp voor een volgende fase in mijn carrière”, aldus Dennie die volop genoot van de media aandacht rond zijn debuutsingle. Het vervolg hierop is de door Patrick de Jong geschreven en door Jurgen Hinten gecomponeerde single ‘Alles in mijn leven’, dat net als Dennie ’s eerste plaat via Rood-Hit-Blauw op de markt komt. Het is vrolijkheid troef op dit moderne vlotte levenslied met gezellige accordeonsolo. Typisch zo’n nummer waarin menigeen zich gaat herkennen ook. Middels deze dansbare en radiovriendelijke meezinger, begeleidt door een fraaie door Wescur Videografie vervaardigde clip, gaat Dennie Grootheest vast weer mooie stappen zetten in zijn nog jonge loopbaan als zanger.
De CD single Alles in mijn leven’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

 

 

Link naar Spotify: http://open.spotify.com/album/4SJddFlsxZjC6bYwzFVlex
Link naar info & boekingen: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/dennie-van-grootheest/
Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/613660890
Link naar youtube: https://www.youtube.com/watch?v=vTW8qPMB5co