Demy de Groot verrast fans met aanstekelijk dansbaar nummer ‘Hé Ja Jij’

Voor zijn nieuwe single ‘Hé ja jij’ heeft Demy de Groot alles uit de kast getrokken om er een dansbaar lied van te maken. Het bevat zomerse klanken die volgens de zanger zeker voor volle dansvloeren gaat zorgen. Naast een hele leuke tekst, geschreven door zijn tekstschrijver Chris Cohen, is ook deze keer weer gekozen om tijdens de opname gebruik te maken van veel live instrumenten.

Dat Demy graag over het vrouwelijk schoon zingt is allang geen verrassing meer. Zijn vorige singles zijn daar getuige van. Het blijft volgens de zanger uit Capelle aan den IJssel een leuk onderwerp. “Deze keer gaat het over een aantrekkelijke dame die vele harten sneller laat kloppen. Iedereen wil haar, maar dat lukt niemand. Krijg ik haar wel of krijg ik haar niet. Komt ze naar mij toe of moet ik naar haar toe gaan…… Het is best een spannend liedje”, verklapt Demy.
Omdat Demy zeer tevreden is over de samenwerking met Sonic Solutions komt ook z’n nieuwe paradepaardje uit deze in Roosendaal gevestigde opnamestudio. Naast Michel Clerx die de bongo bespeeld, werken accordeonist Manfred Jongenelis en gitarist Marcel Fisser mee aan de opname. “Ze hebben er echt een heel mooi product van weten te maken, waar ik erg trots op ben. Ik weet zeker dat ik tijdens mijn promotietoer in Nederland en in de Spaanse badplaats Torremolinos de fans in beweging zal krijgen.”
In de clip, opgenomen door Ger Oerlemans, zal zichtbaar zijn dat Demy er alles aan doet om het meisje in z’n armen te krijgen. De opnames vonden plaats in een prachtig bowlingcentrum. De single ‘Hé ja jij’ verschijnt op het Storm Records label en is vanaf 16 augustus 2017 verkrijgbaar.
Info: Demydegroot.nl / Facebook.com/DemydeGrootNL
Boekingen: 06-50634995