Bernardine Waterloo is terug met “ Milano 2017”

Misschien wel het langst bewaarde geheim ; Ze stond enkele jaren geleden op het punt om door te breken, maar het Zingende Frietmeisje Bernardine Waterloo koos voor haar dochtertje en brak haar zangloopbaan af. Maar er is prachtig nieuws voor de fans: voor een keer pakt ze de zangmicrofoon weer op.  

 

Haar liefde voor de muziek is zo groot dat ze de studio weer is ingedoken om een oude liefde nieuw leven in te blazen.  De studio was die van  Gerto Heupink en de oude liefde die ze oppakt is “ Milano” .  Aan Milano is niets veranderd hij verruild het dorp nog steeds voor de stad met stenen maar de single heeft een duidelijk 2017 jasje aan gekregen.  Bernardine  ziet het zingen nu als hobby. “ Het is een super gevoel als je mensen kunt vermaken met het zingen van liedjes.  Dat wil ik weer doen.  De laatste jaren was het in de eigen Vlaamse frietkraam kraam in het centrum van Groningen maar wie weet binnenkort ook weer op het podium. We zullen eerste zien wat “ Milano” 2017 gaat losmaken. De eerste reacties zijn veelbelovend.” aldus de goedlachse Groningse.  Vanaf vandaag te horen op de radiozenders en naar verwachting ook snel te zien via de clipzenders. “ Milano” vooralsnog uitsluitend digitaal verkrijgbaar via de legale download portals  en te streamen via o.a. Spotify en Hits.NL.