“ Jij bent het beste” Wally Mckey

Wally Mckey is voor velen geen onbekende in de muziekwereld. Na een behoorlijk aantal Engelstalige en Nederlandstalige hits, komt Wally met een nieuwe Nederlandstalige single “Jij bent het beste”.

Voor deze single ging hij een samenwerking aan met Kees Tel. Samen met Wally zorgde Kees voor de bewerking en de tekst van het nummer. Op frisse en speelse klanken, zingt Wally over een nieuwe liefde in zijn leven. Wat hem nu overkomt, is hem nog nooit overkomen. Dat moet beslist voor altijd blijven duren.

Je voelt ook haast letterlijk vlinders in je buik bij het luisteren naar dit nummer. Je hebt gelijk zin om mee te zweven en te dartelen op wolkjes van verliefdheid. De nieuwe single is begin augustus te verkrijgen op de gekende legale download- en streaming- portalen.

Bij dit liedje horen bovendien niet een maar twee clips. Het enige wat beide clips gemeen hebben aan elkaar is dat in beide clips op de achtergrond danseressen meedansen, alleen zien ze in de ene clip er wel heel iets anders uit dan in de andere. Het resultaat is een verrassing en verbluffend.