Albumrelease Roxeanne Hazes

Deze zomer komt Roxeanne Hazes nog met een nieuwe single ‘In Mijn Bloed’ de titeltrack van het album dat in september verkrijgbaar is. Op 7 september wordt het album feestelijk gepresenteerd in Melkweg Amsterdam. In oktober en november is ze te horen en zien door heel het land tijdens de grote In Mijn Bloed-albumtour:

 

 

 

 

 

 

Do 07/09 Melkweg, Amsterdam [ALBUMPRESENTATIE]
Za 14/10 Victorie, Alkmaar
Vr 20/10 Burgerweeshuis, Deventer
Za 21/10 Doornroosje, Nijmegen
Vr 27/10 Patronaat, Haarlem
Do 02/11 Mezz, Breda
Vr 03/11 Neushoorn, Leeuwarden
Zo 05/11 Tivoli De Helling, Utrecht,
Vr 10/11 Metropool, Hengelo
Do 23/11 Paard, Den Haag
Vr 24/11 Gigant, Apeldoorn
Za 25/11 De Meester Almere

De ticketverkoop van de In Mijn Bloed-tour en albumpresentatie zijn per direct gestart via de diverse zalen. Voor meer info: http://twistagency.nl/roxeanne-hazes-gaat-op-najaarstour/

De carrière van Roxeanne Hazes bestrijkt al een veelzijdig decennium. Tien jaar waarin ze, middels vele honderden optredens en de steevast uitverkochte Holland Zingt Hazes concerten, Nederland en België verblijdde met haar vaders muziek. In die jaren groeide ‘Dochter Dre’ als mens en artiest, waarna het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Op haar veertiende schreef ze al nummers voor het debuutalbum van haar broertje. Twee jaar geleden begon Roxeanne Hazes met het schrijven aan haar eigen muziek. “Ik merkte dat het begon te kriebelen. Dat ik behoefte kreeg aan een nieuwe creatieve uitlaatklep waarin ik mijn ideeën, gevoelens en creativiteit kwijt kan. Mijn vaders muziek is en blijft altijd de basis, en met mijn eigen muziek kan ik nu ook een andere kant laten zien.”
Eerder dit jaar was Roxeanne Hazes te horen op en te zien in Ballade van de Moord van labelgenoten Thijs Boontjes Dans- en Showorkest. Ze speelden bij De Wereld Draait Door, Radio 2 en springen in het oog met de intense videoclip. Hierna werden vijf uitverkochte Ziggo Domes vol Hazes-fans plat gespeeld, waarna de laatste hand werd gelegd aan Rox’ eerste single ‘Ik Was Toch Je Meisje’ die momenteel veel airplay krijgt.