Zanger Alex zet kaartactie op voor zieke Arie Ribbens.

Bij heel veel mensen is inmiddels wel bekend dat zanger Arie Ribbens ernstig ziek is. Alex vraagt mensen een kaartje te sturen, om hem een hart onder de riem te steken. en sterkte te wensen. Alex kent Arie al erg lang en heeft hem al die jaren erg ondersteund in zijn zangcarrière.

Alex; “Arie was de man van de polonaise, Bij Hoevelaken linksaf, en zonder hem hadden de obers geen pauze. Alex wil samen met Arnoud Pleket ( zoon Henk Pleket van De Havenzangers) een postkaartactie opzetten. “Laten we met z’n allen weten dat we nog aan hem denken en hem nooit zullen vergeten!”, aldus alex.

Stuur een kaartje naar Ari via;

Koninklijke Beuk bv

t.a.v. Arie Ribbens

Postbus 150

2200 AD  NOORDWIJK

 

De gezondheid van feestzanger Arie Ribbens (80), gaat volgens zijn echtgenote Cea hard achteruit. Ari Ribbens heeft longkanker en is uitbehandeld. ,,Zelfs voor een ritje naar het ziekenhuis is hij te zwak.”, liet ze in de media weten.

De Sterrenparade wenst ieder veel sterkte.