WITHOUT: RUDY DE WIT & STEFAN SLAAN HANDEN INEEN VOOR DUET

De Tilburgers Rudy de Wit en Stefan van den Hout hebben al jarenlang een speciale band. Rudy bezoekt regelmatig het Tilburgse café van Stefan, en uit spontaniteit zingen ze dan samen enkele liedjes. Enthousiast wordt er dan geroepen “daar moeten we eens wat mee doen”, maar nooit kwam het er van… tot nu!!

 

Rudy en Stefan hebben eindelijk de handen ineen geslagen en zijn de studio van Manfred Jongenelis ingedoken voor een geweldige zomerse duetsingle “Deze Dromer”, waarop niemand stil zal kunnen blijven zitten. Het duo noemt zich WitHout; een samensmelting van beide achternamen. Uiteraard zullen de Rudy en Stefan ook solo actief blijven, maar sluiten een vervolg op deze zeer geslaagde samenwerking in de toekomst niet uit.

De bijbehorende videoclip van “Deze Dromer” is inmiddels volop te bewonderen op de bekende clipkanalen.