“ De wereld is veel mooier” nieuwe single van Dave Govers

April 2017 is de boeken ingegaan als maand van de debuutsingle van Dave Govers. “ Met jou” is daarvan de titel en het nummer is enthousiast ontvangen en veelvuldig gedraaid op de diverse radiozenders. Verslaafd aan het zingen is deze uit het Brabantse Dorst al jaren en mede door het succes van de debuutsingle verschijnt Dave nu met de opvolger “ De wereld is veel mooier”

Opnieuw een pakkend ritme waarbij stilzitten  geen optie is.  Samen met Randy Watzeels heeft Dave eraan gewerkt en het resultaat is er een om trots op te zijn.
Tijdens de optredens van Dave is het publiek dol enthousiast en het kan bijna niet anders dat ook de radiozenders het nummer wederom goed zullen oppakken en in rotatie zullen zetten. De komende weken zal Dave ter promotie vele radiozenders aandoen om zowel het nummer als zichzelf aan het luisterende radiopubliek voor te stellen.
“De wereld is veel mooier”  is  vanaf nu verkrijgbaar via de legale download- en streaming sites maar is natuurlijk ook aan te vragen via je favoriete radiozender(s)