De ware voor Edwin Bos

De totstandkoming van Edwin Bos zijn vorige single: Je eigen held, bij studio Martin Sterken, was zo goed bevallen, dat een nieuwe samenwerking zeker niet uit bleef. Een waardige opvolger, was het streven, en dat is de 48-jarige zanger zeker gelukt.

 

Een op en top countrynummer, zoals we dat inmiddels gewend zijn van de zanger uit Schoonebeek. De nieuwe single heeft de titel: De ware voor mij. Het gaat over een verloren liefde. Een vriendschap wat had moeten uitgroeien tot liefde, maar toch net even anders liep.
Bij het horen van het nummer, kwam sterk het beeld van countrylinedancers bij Edwin naar boven. Dit idee is verder uitgewerkt en terug te zien in de bijbehorende videoclip. De clip is tot stand gekomen, met behulp van veel mensen, die Edwin en zijn muziek een warm hart toedragen. Op deze manier wilden zij hun steentje bijdragen. Een heerlijk uptempo countrynummer, wat zeer zeker weer past in het Nederlandstalige Country genre, waar Edwin inmiddels bekend om staat.
Inmiddels is bijbehorende videoclip te vinden op de bekende clipkanalen.