Volkszanger Frank van Etten geeft doodgezwegen ziekte een stem

Frank van Etten kwam deze week via social media in contact met een zeer bijzondere familie met een triest randje. Deze familie heeft vorig jaar hun oudste zoon en broer verloren aan de doodgezwegen ziekte Huntington. Huntington is een combinatie van ALS, Altzheimer en Parkinson dat erfelijk is.

 

Na lang onderzoek werd duidelijk dat ook de twee andere kinderen het zelfde lot toebedeeld is. Na aanleiding van dit verhaal besloot Frank dat er iets moest gebeuren. Op 18 november geeft hij een groot concert in de Americahal in Apeldoorn en hij heeft besloten om 1 euro per ticket te doneren aan de stichting die zich inzet voor het onderzoek naar een geneesmiddel voor deze ziekte.

Van Etten hoopt hiermee meer mensen aan te zetten tor het doneren van elk klein gebaar.

Bestel je ticket voor het concert XXL van Frank van Etten via:
www.frankvanetteninconcert.nl
En geef de doodgezwegen ziekte ook jou stem.