Tribute to The Golden Years

Op donderdag 26 oktober 2017 brengt ST-OER een ode aan de beste bands ooit. Drie tribute-bands zullen met hun authentieke en perfecte interpretatie de mega hits vertolken van Queen, ABBA en the Bee Gees.

Killer Queen, in het verleden verkozen tot World-wide Best Tribute Band, Will Rock You en Want to break free. De bandleden van Night Fever nemen je, geheel in de sfeer van the Bee Gees, mee op reis naar de Nights of Broadway en de uit Slowakije afkomstige ABBORN laat de magie van ABBA herleven met hits als Dancing Queen, Mamma mia, the winner takes it all etc.
Dit eerbetoon aan deze drie legendarische bands mag je niet missen, dus kom op 26 oktober 2017 naar het Twents Rossum en beleef de muzikale Golden Years.

DE KAART VERKOOP START VANDAAG 20 JULI OM 19.00 UUR!
Tribute to the golden years by ST-OER