Tony van den Dungen nieuwe ster in wording!

Het was zanger Patrick Dano die een talentvolle jeugdig en aanstormende zanger uit oostelijk Brabant aandroeg; Tony van den Dungen! Charmant, talentvol en zeer gedreven want hij doet er alles aan om meteen bij de start van zijn muzikale loopbaan, alles zo professioneel mogelijk aan te pakken.

 

Dit resulteerde uiteindelijk begin april in de release van de swingende en pakkende vrolijkmaker ‘Ik voel me top’ waarvan de videoclip nu al meer dan 25.000 keer is bekeken en dat voor een eerste single/clip! Daarnaast maakte Tony ook al zijn opwachting bij o.a. het populaire muziekprogramma Toppers van Oranje, kortom Tony maakt vliegensvlug naam!
De zanger kreeg meteen al het predicaat: “Een nieuwe ster in wording” die bij Rood-Hit-Blauw van talentwatcher Ronald Visch, de kans krijgt zijn talent en carrière verder op- en uit te bouwen. Na zijn uitstekend opgepikte debuutsingle pakt de 19-jarige Tony onmiddellijk door. Ditmaal nam hij plaats achter de microfoon van Manfred Recordings in Etten-Leur om daar de vervolgsingle ‘Telkens als ik jou zie’ op te nemen. Deze attractieve en gepassioneerde productie in moderne muzikale setting met Spaanse invloeden, zal naar verwachting net als de voorganger worden bestempeld als.. ‘veelbelovend’!

De CD single ‘Telkens als ik jou zie’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms, De videoclip ;