Titelsong album Silvia Garcia nu ook op single verkrijgbaar

Silvia Garcia een naam die in Vlaanderen al muzikale wortels heeft geschoten.  Jaren geleden vormde ze samen met Lars Hermans en Lennart Moens de danceformatie “ Desire” en scoorde er mee in vele (hit) lijsten.  Als Silvia Electeur ging ze vervolgens solo en nu onder SILVIA GARCIA een compleet album “ NU OF NOOIT” 

Een album met uitsluitend juweeltjes van nummers en waarvan op verzoek van de vele fans van Silvia nu de titelsong op single is verschenen. En niet alleen als single ook is van de song een clip gemaakt die volop te zien is via de diverse (clip) zenders in zowel Vlaanderen als Nederland. “ Nu of Nooit” een single die bij velen het hart sneller zal laten kloppen
Vlaanderen en Nederland zullen weten wie ze is en menig radiozender zal ongetwijfeld dit nummer in de playlijst plaatsen.
In Vlaanderen was ze al een bekendheid maar nu zal ook Nederland Silvia Garcia leren kennen als zangeres waar je de komende jaren nog veel zeg maar gerust heel veel van zal horen.
Het album en de single is verkrijgbaar via de gebruikelijke kanalen als download – stream en als cd.