TIM AKKERMAN SINGS THE BOSS

De 36-jarige Tim Akkerman stapte in 2009 uit de band Di-Rect en is nu soloartiest. Met voltallige band zal hij op zijn manier eenmalig een ode brengen aan zijn grote held Springsteen getiteld: Tim Akkerman sings The Boss.

Na een succesvol 2016/2017 met de singles This Time It’s For Real, de kersthit Come On It’s Christmas Time, een theatertour en reprise, is het nu tijd voor een eenmalige ode aan zijn grootste inspiratiebron. Voor Tim is het altijd al een droom geweest om de liedjes van Springsteen live te performen. De avond wordt dan ook gevuld met klassiekers, maar ook met de intieme kant van The Boss.
zaterdag 27 januari 2018

Als je Tim Akkerman een beetje kent, dan weet je dat hij een enorme Bruce Springsteen fan is. Zijn songs, zijn prachtige teksten, maar vooral zijn uitmuntende live performance is een grote inspiratiebron voor de Haagse singer/songwriter.
Op 27 januari brengt Tim, inclusief voltallige band, een ode aan Bruce Springsteen a.k.a The Boss. De kaartverkoop gaat dinsdagmiddag van start via https://www.paard.nl