Stanley Hazes en Lina Steevens maken eigen versie van ‘Purple Rain’ van Prince

De nieuwe single van Stanley Hazes en Lina Steevens is een zomers duet getiteld ‘Met z’n twee’ en uiteraard hoort hier een prachtige videoclip bij, opgenomen in een luxe villa op het Belgische platteland. ‘Met z’n twee’is een Nederlandstalige reggaeversie van de wereldberoemde hit ‘Purple Rain’ van Prince, geproduceerd door Kees Tel.

 

Normaalgesproken zingt Stanley altijd smartlappen, maar speciaal voor Lina maakt hij een uitzondering. ‘Ik vond het direct een erg leuk idee en dit nummer past bij ons allebei’, voegt Stanley er nog aan toe.
Lina had niet verwacht dat deze single er nog ooit van zou komen: ‘Stanley heeft mij jaren geleden al beloofd om samen een duet te zingen, maar iedere keer was er een andere reden waarom het niet kon. Maar nu is het dan eindelijk zover!’

Cd-presentatie:
De presentatie van ‘Met z’n twee’ vindt plaats op zaterdag 15 juli 2017 om 20:00 uur plaats in Zaal Adelaars, Hoofdstraat 137 in Helmond. Deze avond treden er ook verschillende gastartiesten op, zoals Jan van Est, Henk Damen, Mike Griek, Leo Nardell, DuoNL, Ricardo Rossin, Danny & Erna Temming, Martien Wagner en Lorenzo.
Biografie
Uiteraard zal de naam Stanley Hazes je onmiddellijk doen denken aan André Hazes. Dat is geen toeval, want de heren zijn neven van elkaar. Als kleine jongen was Stanley al veel op pad met zijn neef André. Hij groeide op met zijn muziek en heeft samen met André in heel wat discotheken, cafés en op evenementen door heel Nederland gestaan.
Het is zijn grote hobby om artiesten te begeleiden en zelf te zingen, maar Stanley Hazes is vooral een echte familieman. Hij brengt het liefst zoveel mogelijk tijd door met zijn kinderen en kleinkinderen. ‘De wilde jaren, zoals ik die heb meegemaakt met mijn neef André Hazes en zijn manager Jos van Zoelen, zijn voorbij.’

Muziek speelt een grote rol in het leven van Lina Steevens. Haar vader is basgitarist dus van jongs af aan is Lina voor aan het podium te vinden. Al vanaf haar zevende jaar is zingen haar passie.
In 2006 bracht zij haar eerste EP uit, getiteld ‘Zomerzon’. Deze EP was een groot succes want haar liedjes waren door het hele land op de radio te horen. Lina reisde het hele land door om optredens te geven en er volgden verschillende singles. In 2009 is Lina gestopt met zingen omdat zij voor haar kindje wilde zorgen en daar al haar aandacht aan wilde geven. Maar na een tijdje begon het toch weer te kriebelen en merkte Lina dat zingen in haar bloed zit. Zij bracht enkele nieuwe singles uit, waaronder ‘Mijn Hartslag’ en ‘Duizend Dingen’. Sindsdien is ze weer helemaal terug en vaak te horen op de radio.
‘Met z’n twee’ is beschikbaar als download op ITunes, 538Downloads.nl, SBS6 Downloads en alle andere bekende downloadplatforms. Ook is de single verkrijgbaar op Bol.com en andere cd-winkels.
Uiteraard zijn Stanley Hazes en Lina Steevens beschikbaar voor interviews en optredens. Neem hiervoor contact op met maria@hollandiamediagroep.nl of 06-30558585.