Na Stad en Land kiest James Stefano voor de dance

James Stefano geboren in Veenendaal deed in het verleden mee aan The Voice of Holland was mede oprichter van de band Stad en Land en koos tenslotte toch voor zijn gezin en woont tegenwoordig in Spanje samen met zijn (Spaanse) vrouw en kind. Maar het virus zingen en muziek maken is hij niet kwijt geraakt en tegenwoordig zeer actief bezig met zingen en liedjes schrijven.

 

In oktober 2016 verscheen “ Follow the Sound” en de zomer van 2017 zal de boeken ingaan als jaargetij waarin “ Don’t hold back” , een project samen met Andrew Spencer en Avel Romez, de boeken ingaat. “ Don’t hold back” zal in geheel in Europa verschijnen en kent een super start want het nummer heeft inmiddels een charts positie in de Dance lijsten in Duitsland. Ook in de andere landen waar het nummer inmiddels is verschenen zijn de reacties super en ontvangt James Stefano alle lof en airplay. Vanaf deze week zullen ook Nederland en Belgie het nummer gaan omarmen en stilzitten is geen optie vanaf de eerste klanken van DON’T HOLD BACK. Verkrijgbaar via de downloadsites – streamingsites en reguliere verkooppunten