Sientje Koopmans treedt in voetsporen van Ome Jantje Koopmans

Muziek loopt als een rode draad door het leven van Sientje Koopmans. Het kan ook niet anders want ze komt uit een muzikaal nest. Wie herinnert zich niet Jantje Koopmans, haar bloed eigen oom. Die met Rode Rozen nog altijd een van de bekende smartlappen op zijn naam heeft staan.

 

Sientje houdt van het levenslied want het heeft ook haar vaak door moeilijke tijden heen geholpen
Haar grote voorbeeld is Zangeres Zonder Naam en al haar mooie nummers.
Regelmatig staat Sientje Koopmans op het podium en zingt naast eigen werk ook die van haar grote voorbeeld. Onlangs stond ze op Smartlappenfestival in Den Bosch waar ze een schitterende tweede plaats behaalde. Voor haar is niet de plaats belangrijk maar de waardering die ze krijgt van haar publiek. Na het succes van Den Bosch is het nu tijd voor haar single “ De klink van de deur” en nummer welke best eens de doorbraak kan worden van deze Brabantse zangeres. De single is verkrijgbaar als download via streaming en fysiek in de reguliere cd speciaalzaak