Ronald en Aïsha zeker niet eenzaam ondanks de titel van deze nieuwe single.

Het zangduo Ronald & Aïsha deed in 2016 mee aan de ‘Koos Alberts Awards’, waar ze voor de provincie Groningen de strijd met de overige kandidaten aangingen. Ze wisten hoge ogen te scoren en zelfs tijdens de uitreikingen op de slotdag in de A9 Studio’s te Uitgeest werd er nog een gastoptreden verzorgd. Toch bleven de twee de aandacht van Koos Alberts houden.

Vorig jaar ontstond het idee een cover te brengen van een nummer van Koos Alberts. Op 16 juli zal deze single voor het grote publiek beschikbaar komen. Het nummer draagt de titel ‘Eenzaamheid’ en is opgenomen in de studio van Roy Otters welke ook tekende voor de totale productie.

Het zangduo Ronald & Aïsha deed in 2016 mee aan de ‘Koos Alberts Awards’, waar ze voor de provincie Groningen de strijd met de overige kandidaten aangingen. Ze wisten hoge ogen te scoren en zelfs tijdens de uitreikingen op de slotdag in de A9 Studio’s te Uitgeest werd er nog een gastoptreden verzorgd. Toch bleven de twee de aandacht van Koos Alberts houden. Vorig jaar ontstond het idee een cover te brengen van een nummer van Koos Alberts. Op 16 juli zal deze single voor het grote publiek beschikbaar komen. Het nummer draagt de titel ‘Eenzaamheid’ en is opgenomen in de studio van Roy Otters welke ook tekende voor de totale productie.
Ondanks de droevige context van het nummer weet het duo er weer iets speciaals van te maken in een typische ‘Ronald & Aïsha stijl’. Het nummer bevat warme accordeonklanken en weet meteen je gevoel te bespelen. Als extraatje is de single ‘Have you ever seen the rain’ aan het schijfje toegevoegd. Het duo heeft inmiddels een goed gevulde agenda. Daarnaast zullen ze ook veel aandacht besteden aan de promotie richting de radiostations middels een tour door Nederland en België. Nieuwsgierig geworden hoe het nummer klinkt? Het is vanaf 16 juli te downloaden en te beluisteren in de daarvoor bestemde portalen en streamingdiensten.