Robin van Herwijnen maakt heerlijke zomerse debuut single!

Het gloednieuwe nummer “Ga met me mee” heeft een lekkere vlotte beat met Spaanse gitaren en een zomerse accordeon sound. Een geweldig commerciële singel die zeker bij jong en oud in de smaak zal gaan vallen!
Robin van Herwijnen is afkomstig uit het Brabantse Waspik, en is al jaren lang feest dj met een voorkeur voor Nederlandstalige muziek.

Op menig feestje grijpt hij zelf ook de microfoon om te zingen, waarop hij al veel positieve reacties kreeg. Al een tijdje kriebelt het om een eigen plaat te maken en daarom zocht hij contact met producer en tekstschrijver André Kooiman (die al grote hits maakte voor Henk Bernard, Dj Nelis Leeman, Bobby Prins e.v.a.) Hij vroeg hem een lekkere nieuwe zomerse plaat voor hem te maken. André schreef en produceerde voor de jonge zanger een gloednieuwe singel met een lekkere vlotte beat, Spaanse gitaren en een heerlijke accordeon sound. Een geweldig commerciële single die zeker bij jong en oud in de smaak zal gaan vallen. “Het resultaat is niet normaal gewoon, nog veel vetter dan ik had gehoopt!” verteld Robin enthousiast.
De single “Ga met me mee” is vanaf nu verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals en ook als fysieke cd verkrijgbaar via Robin zijn facebook pagina. Tevens is er een leuke videoclip van het nummer gemaakt die o.a. op YouTube en Tv Oranje is te zien. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met zijn debuutsingle hoopt Robin van Herwijnen zoveel mogelijk aandacht te krijgen bij het grote Nederlandstalige publiek om zo zijn zangcarrière verder te kunnen uitbreiden!