Ricardo Rossin (winnaar Hazes zoekt de Voice) laat heupen zwaaien!

Het eerste nieuwe seizoen van de zangcompetitie ‘Hazes zoekt de Voice’ heeft een swingende winnaar opgeleverd. Ricardo Rossin brengt nu zijn eerste single ‘Wie wordt mijn prooi’ uit.
Ricardo Rossin won afgelopen maart de zangcompetitie ‘Hazes zoekt de Voice’ en brengt nu zijn eerste single uit. Dit nummer is een Nederlandse bewerking van het swingende latinnummer ‘La Vida Loca’ van Ricky Martin.

 

In de bijbehorende zwoele videoclip komt dit zomerse gevoel helemaal tot zijn recht.
Voor Ricardo is dit een perfecte keuze als eerste single, want hij is dol op Latin-muziek omdat daar een hele show in past en vanwege dat altijd lekkere ritme.
Ricardo is heel geleidelijk aan begonnen met zingen. Doordat hij, in de kroeg, regelmatig een microfoon onder zijn snufferd geduwd kreeg, zong hij daar al regelmatig. Vooral liedjes van Willem Barth en Grad Damen waren zijn favoriet. Zijn talent bleef niet onopgemerkt en al snel kreeg hij een telefoonnummer in zijn hand geduwd van iemand die hem wel wilde helpen. Daardoor deed Ricardo zijn eerste officiële optredens.
Naast swingende nummers zingt Ricardo ook erg graag ballads. Hij vindt het fijn om mensen te vermaken en te raken. Zo zegt hij: ‘Bij het ene nummer gaan mensen volledig uit hun dak en bij het andere nummer pinken ze een traan weg. Dat vind ik zo heerlijk aan muziek maken’.
Na 2,5 jaar in kroegen zingen, gaf Ricardo zich op voor de bandcompetitie ‘Hazes zoekt de Voice’. Hij vertelt zelf: ‘Hazes zoekt de voice is wel een van de mooiste ervaringen tot nu toe die ik heb mogen meemaken. En vind het nog steeds ondenkbaar dat ik eerste ben geworden!’

‘Wie wordt mijn prooi?’ is beschikbaar als download op ITunes, 538Downloads.nl, SBS6 Downloads en alle andere bekende downloadplatforms. Ook is de single verkrijgbaar op Bol.com en andere cd-winkels.