PARTY DJ BASJE & FEEST DJ PRESTAH FT. TOM HAVER – “KOM NAAR MIJ TOE”

Een mooie zaterdagavond stond Sylvester van der Rest oftewel Feest DJ Prestah te draaien in een kroeg in het Zeeuwse Goes. Zijn collega Bas Coppoolse, ook wel Party DJ Basje genaamd, kwam nog even langs, voordat ook hij moest gaan draaien.

Al snel ging het er over om samen een plaat te maken. Bas kwam met het idee om een cover van DE zomerhit van het moment te maken, namelijk “Despacito”. Na de eerste tekst vertaald te hebben, kwam Sylvester met het idee om dit in te laten zingen door Tom Haver, al jaren bekend in het “feest circuit”. Daarna hebben ze contact gelegd met Tom Haver en ook hij was erg enthousiast. Tom maakte de vertaling tot een opzwepende tekst. Op een zeer hete woensdag in juni doken ze de studio “Sonic Solutions” in en na nog wat schaven en aanpassen was de zomerse feestplaat klaar. ”Kom Naar Mij Toe” is geboren!