Opbrengst single Ivo Stuivenberg voor Stichting “Volg een wens”

Ivo Stuivenberg won in 2016 de eerste prijs bij het Talent der Lage Landen. Ivo  is pianist, zanger, componist en schrijver van songs, niet perse in die volgorde trouwens. Ivo is ‘een muzikale wereldreiziger’. Hij musiceerde over de gehele wereld. Op een cruiseschip van de Holland America Line leerde hij het vak van entertainer.

 

Als muzikaal leider bij Music Generations, werkt Ivo met mensen van alle leeftijden en origines en vluchtelingen uit alle windstreken. “Mijn koffer staat altijd klaar, vrienden en de muziek brengen mij rond de wereld”, aldus Ivo. Zijn wereldwijde  inspiratie is hij gaan verwerken in zijn eigen songs. De teksten zijn in het Nederlands , maar de muziek is van de wereld. Zelf noemt ie het “Nl-soul”: muziek met een verhaal en gevoel.
Zomer 2017 komt Ivo uit met een vrolijke single over de liefde. Met dit positieve lied wil Ivo vertellen dat liefde de mens verbindt. Liefde is wat de wereld nodig heeft.  Alle mensen: man, vrouw, jong , oud, gehandicapt, mensen van alle culturen, religies  en origines.  Bekijk hier de videoclip van deze aanstekelijke single:
De opbrengst van de single gaat naar een goed doel : Stichting Volg de Wens, voor kinderen met een beperking.