Ook de Leeuwinnen gaan voor GOUD bij De Dikdakkers!

Van 16 juli tot en met 6 augustus vindt in Nederland het Europees Kampioenschap voetbal voor vrouwen plaats. Voor De Dikdakkers een mooie aanleiding om ook deze zomer met een speciale Oranjekraker te komen. Met ‘Wij gaan voor goud’ steekt het partyduo de Leeuwinnen een hart onder de riem.

Iedere Oranjesupporter heeft ze weleens gezien. Voor, tijdens of na een wedstrijd van het Nederlands elftal. In een kroeg, op een plein of in een tent. De Dikdakkers en het Nederlands elftal zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het was dan ook geen verrassing dat juist deze mannen een speciaal nummer voor het nationale vrouwenelftal hebben geschreven en ingezongen. De tekst is deze keer geschreven door provinciegenoot René Karst. ‘Die verbondenheid met Oranje is er altijd,’ laat het zingende tweetal weten. ‘Ditmaal betreft het de vrouwen en ook zij verdienen elke steun om het hoogste te bereiken. Dat het Europees Kampioenschap in eigen land wordt afgewerkt geeft natuurlijk een extra dimensie.’ Als het aan De Dikdakkers ligt krijgt ‘Wij gaan voor goud’ dezelfde status als ‘You never can beat the Dutch’ en ‘Schreeuw voor de Oranje Leeuw’, speciale toernooinummers die uitgroeiden tot regelrechte hits. ‘Deze vrouwen verdienen alle aandacht en steun om net dat stapje extra te kunnen zetten. Daarom moet het rond die wedstrijden net zo’n groot feest worden als bij het grote Oranje. Daar proberen wij met dit nummer ons steentje aan bij te dragen.’ ‘Wij zijn er in ieder geval bij op het Oranjeplein in Tilburg voorafgaand aan de wedstrijd Nederland – België’

Binnenkort komt de clip!