Nieuwe zomersingle voor 2 Tilburgse toppers!

Met de zomer net in de lucht komen Frank Smeekens & Patrick Dano met een zeer aanstekelijke, vrolijke en dansbare duetsingle. Deze twee ‘Tilburgse toppers’ hebben hun krachten en stemmen gebundeld om eens een keer iets geheel anders te laten horen dan hun solowerk.

 

Frank Smeekens geniet bekendheid door zijn 4 albums en succesvolle singles als ´Laat de zon op je schijnen´, ‘Het leven blijft mooi’, Laat ons dromen´, ´Ik ben van jou´, ´Kleine dingen´ en ´Laten we één zijn´.  Ook Patrick Dano heeft zijn sporen ruimschoots verdiend binnen het Nederlandstalige circuit de afgelopen jaren. Singles als ´Hoop Doet Leven´, ´Een Knuffel´, de hit ´Onbereikbaar´ samen met zijn neef Stefan, en verder ´Ti Amo´, ´Leven Lukt Me Niet Met Jou´, ´Ik Leef M’n Eigen Leven´ en zijn meest recente ´Te Quiero´ zijn alom geprezen en worden veelvuldig gedraaid op de radiozenders.

Met als basis ‘Wild world’ van Cat Stevens en gebaseerd op de cover van de Britse Zanger Maxi Priest, hebben Frank Smeekens & Patrick Dano deze oude hit in een nieuw zomers jasje gestoken en omgedoopt tot ´Je bent de mijne´. De eigentijdse reggaesound van deze single nodigt uit tot het maken van een dansje en zal leiden tot zomerse vrolijkheid bij de podia en op de stranden. De stemmen van de Tilburgse toppers blijken ook perfect te matchen dus.. met ´Je bent de mijne´ is de zomer pas echt begonnen, en wellicht op weg naar dat ene Hitje?!

Link naar Spotify:  https://open.spotify.com/track/4Flwj081tjsQ6urpH9PGaY

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/613395195