Nieuwe single van Martien Wagner is een typisch zomers nummer met een vleugje jazz en een snufje gipsy.

Na een stilte van ruim 2 jaar komt Martien Wagner eindelijk weer met een nieuwe single! In deze periode was Martien overigens regelmatig op het podium te vinden.  Zijn single ‘Zomerse geluiden’ is geschreven door Henny Thijssen. ‘Toen ik het nummer voor de eerste keer hoorde, wist ik het direct, deze single past mij perfect!’, zegt Martien er zelf over.

 

Biografie
Al op jonge leeftijd was Martien zeer geïnteresseerd in muziek, zowel in zang als viool en gitaar. Dit kan ook niet anders als je opgroeit in een zeer muzikale zigeunerfamilie. Naast zingen is Martien een zeer geliefde violist, het begon met een orkest dat was samengesteld uit zijn oom en zijn twee broers. Later speelde hij in de Paulus Schäfer Gypsy Band, deze haalde zelfs internationale bekendheid. Daarnaast is hij te horen op singles en albums van collega’s zoals Grad Damen, John West, Stanley Hazes, Bouke en zijn neef Django Wagner.
Waar Martien binnenkomt, swingt het! Martien is een bescheiden, ingetogen man, maar eenmaal op het podium is daar niets meer van te merken. Dan gaat het dak eraf! Met deze ervaringen kan Martien zich met recht een topmuzikant noemen, een gedreven artiest die de mensen op de dansvloer brengt.