De Nieuwe single is Mark Fledderman op het lijf geschreven!

Feest is wat Mark wil, en het nummer “Pluk de dag” heeft ook nog een hedendaags karakter. We vonden elkaar in de eenvoud, en laat de muziek de rest maar doen. Stil zitten is onmogelijk, en de tekst zing je zo mee! Handjes de lucht in en Goan!!!

Mark is geboren op 20 augustus 1984 te Schagen.  Na een paar jaar is hij verhuisd naar ’t Veld en heeft daar zijn jeugd doorgebracht.  Na de basisschool is hij begonnen met de opleiding MVBO – Verkoop (niveau CD).Tegenwoordig woont de zanger in Mijdrecht en is getrouwd met zijn jeugdliefde Mandy, samen hebben ze een dochter Demy.
De passie voor zingen is in juli 2004 begonnen. Door een vriend, Pieter Klamer opgemerkt, demo cd gemaakt, het podium op, met medewerking van Marcel Wessel en dat al binnen een paar maanden tijd.
In begin 2006 contact gemaakt met Co van Raaijen (songwriter) en die heeft een nummer voor Mark geschreven.
Mark is in 2005 op zangles bij Tom de Graaf gegaan, ook de zangleraar van Marco Borsato, Gerard Joling.
In 2015 neemt hij het nummer “Zonder jou” op. Het nummer krijgt niet de gewenste aandacht, maar zit wel in de stijl van Mark zijn repertoire.
Toen hij in 2016 opperde graag samen te willen werken met nieuwe tekstschrijvers en producers komt Mark in 2017 uit met een nieuwe single “Pluk de dag”.
Met Hmm producties en Hmm records gaat Mark een samenwerking aan waar de zanger zich opper best in voelt.
De nieuwe woning is klaar, en de rust die nu komt brengt nieuwe ideeën en kunnen wij zeggen dat Mark klaar is voor een nieuwe periode in zijn leven. Want het motto van de zanger is en blijft “Pluk de dag”…