NIEUWE SINGLE DUONL ‘IK KLOP DRIE KEER OP JOUW DEUR’

Onlangs vierden Chris & Williejan van DuoNL hun 10 jarig jublieum als duo, en hiermee werd wederom een mijlpaal bereikt van dit sypmathieke zingende duo. In de afgelopen 10 jaar bracht DuoNL talloze hitsingles en diverse album releases. Deze koers wordt voortgezet met de splinternieuwe single ‘Ik Klop Drie Keer Op Jouw Deur’, de opvolger van het succesvolle ‘De Wereld Wordt Veel Mooier Als Je Lacht’.

 

De nieuwe single werd wederom geproduceerd door topproducer Hans Aalbers, die samen met Williejan tekende voor de compositie. Het resultaat is een meeslepende meezinger, verpakt in een commercieel schlager sausje  waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn.  Zoals gebruikelijk bij DuoNL wordt ook ‘Ik Klop Drie Keer Op Jouw Deur’ wederom  begeleid  met een kwalitatief hoogwaardige videoclip die inmiddels volop te zien is op de bekende clipkanalen.