Nieuwe single Dirk.

Als je kind nog niet eens vier jaar jong is en het zingt foutloos een liedje van Frans Bauer van de eerste tot de laatste regel mee, dan mag je als ouders er toch ernstig rekening mee gaan houden dat hij of zij ooit op de bühne gaat belanden. En precies zo geschiedde dus met zanger Dirk uit het Zeeuwse dorpje Zaamslag onder de rook van Terneuzen.

“Wat goed is komt snel”, dacht Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw die dit jonge talent destijds al meteen in de smiezen kreeg, en hierop vastlegde in 2011 voor de release van Dirk ’s eerste single ‘Lieve opa’.
En ofschoon het nog een paar jaar duurt alvorens Dirk twintig wordt, brengt hij nu toch al zijn 8e single uit. Jeffrey Weber schreef en componeerde het liedje ‘Daar waar zij woont’ dat samen met ‘Zeg me eens’ op het nieuwe schijfje van Dirk is geperst. De Zeeuw, die vorig jaar nog genomineerd werd voor een Koos Albers-Award, laat op zijn nieuwe single overduidelijk horen dat hij zich uitstekend heeft weten te ontwikkelen de afgelopen jaren. ‘Daar waar zij woont’ is vlotte, frisse en levendige Laurens van Wessel-productie die het verhaal vertelt van het bijzonder aangename klimaat dat heerst, daar waar jouw grote liefde zich bevindt!