NIEUWE SINGLE VAN ARJO & SHIELA KENT HOOG FEESTGEHALTE

Feestvieren, lol maken en polonaise zijn drie woorden die Arjo & Shiela proberen te vertolken in hun nieuwe single ‘Lekker Feesten’. Het is volgens Shiela & Arjo een gezellig nummer dat goed past in het verlengde van de Crazy Roadshow waar beiden ook deel vanuit maken. Lekker feesten is een heerlijke meezinger waarvoor Cliphuis.nl een fraaie passende videoclip heeft geschoten. 

 

De single is opgenomen in de studio van hun vaste producer Richard Poot (Pro Music Studio) De tekst is afkomstig van Wim de Vries. Zowel Shiela als Arjo hebben in het verleden al diverse solosingles uitgebracht en als duo twee singles getiteld ‘’Kerstfeest met jou’’ en de gevoelige ballad ‘’Kom in mijn armen’’. Omdat er een bepaalde klik is tussen beiden hebben zij er ditmaal voor gekozen de samenwerking verder te vervolgen met een nieuwe single. Ditmaal is gekozen voor een single met hoog feestgehalte om zodoende ook een andere kant van het duo Arjo en Shiela te kunnen belichten.

Dat het muzikaal goed klikt tussen Arjo & Shiela is ook te zien in de clip die door Cliphuis.nl is opgenomen bij Allurepark de Thijmseberg in Rhenen.Het duo werd daar op een bijzondere manier ontvangen en in de watten gelegd. ‘Dat worden we ook door onze nieuwe plugster Jolanda Clement. Diverse collega artiesten waren erg positief over haar werkwijze en begeleiding. Ik denk dat we een goede keuze hebben gemaakt. Zij is zakelijk en heeft de touwtjes in handen. Al deze dingen hebben ons laten besluiten om met haar in zee te gaan. Samen met Jolanda, gaan wij op jacht om onze muzikale dromen verder te ontwikkelen.

De single ‘Lekker Feesten van Arjo & Shiela zal vanaf 5 juli zowel fysiek als digitaal worden gelanceerd via platenlabel ZS Entertainment. Plug en promotie ervan worden verzorgd door Jolanda Clement van JC Records/JC Event/JC Travel. Naast de fysieke en digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.