NIEUW PLATENCONTRACT EN ZOMERHIT VOOR TONY VAN BOXTEL

Tony van Boxtel is al lang geen onbekende meer in de Nederlandstalige muziekwereld. De uit Breda afkomstige zanger verwierf landelijke bekendheid met singles als “Met Tranen In Je Ogen”, “Viva La Vie” en “Kom Niet Te Dichtbij” en er verschenen inmiddels 3 albums.

 

Onlangs tekende Tony een platencontract bij NRGY Music en nu verschijnt het zomerse reggae nummer “De Allermooiste Dat Ben Jij”, welke geproduceerd is door Tom Peters en opgenomen in de befaamde Hans Aalbers Recordings studio. Gekenmerkt door de passievolle en warme stem van Tony zijn de verwachtingen van deze single dan ook hoog gespannen.

Deze single wordt uiteraard begeleid door een prachtige sfeervolle zomerse videoclip.

 

https://www.youtube.com/watch?v=edpDYZIZAj0&feature=youtu.be