Nieuw album op komst van Frans Bauer.

Frans Bauer had het vandaag druk. Hij is bezig met het inzingen van nummers voor zijn nieuwe album. Dit doet hij in de Wesco Studio te Zegge samen met Laurens van Wessel. Over zijn agenda heeft de zanger niets te klagen. En voor volgend jaar staat er een nieuwe theatertour gepland. Een avond met Frans Bauer is inmiddels, na meer dan 1000 succesvolle theatervoorstellingen, méér dan een aaneenschakeling van zijn enorme repertoire aan hits.

 

De ongekend populaire moderne troubadour vermaakt het publiek op een manier zoals alleen hij dat kan. De feestelijke liedjes worden afgewisseld met zijn ondeugende humor, die in een populaire cabaret voorstelling niet zou misstaan.  Op veler verzoek terug in het theater “Frans Bauer – Tour de Frans”. Een fonkelnieuwe avondvullende live voorstelling, onder begeleiding van top orkest de Holland Showband en de beeldschone dames van The Dance Company.

Kaarten; https://www.ntk.nl/voorstelling/frans-bauer

Voor wie Frans dit jaar nog live met band wil zien; Op 27 oktober staan ze o.a. in Vriezenveen ( feesttent Manitobaplein )

Kaarten; www.mdzk.nl

Alle optredens ; www.fransbauer.nl