‘MOOI BRABANT’ NIEUWE SINGLE MARK ELBERS

De uit Nuenen afkomstige Mark Elbers treedt al jaren succesvol op en wordt ook wel “The King van Nederland” genoemd. Nummers van Elvis Presley zijn hem op het lijf geschreven. Dit is beslist de beste Elvis Tribute Artiest van het land. Zelfs Ray Walker (vriend en collega van Elvis) is onder de indruk van Mark.

 

Ook is Mark Elbers een rol aangeboden in een Hollywoodfilm waarin hij een aantal nummers zal zingen. Mark weet zijn publiek te bespelen met fantastische nummers van toen, maar op verzoek zingt Mark ook gezellige, herkenbare Nederlandstalige nummers.
Nu verschijnt er een eigen Nederlandstalig liedje van Mark op single, welke hij samen met producer Kees Tel schreef, getiteld ‘Mooi Brabant’. Het resultaat is een prachtig eerbetoon aan de provincie Brabant.
Videoclip volgt