Moeder Isolde van meidentrio OG3NE overleden

OG3NE laat vanmiddag het verdrietige nieuws weten via de diverse media; “Met groot verdriet, maar vol bewondering voor de wijze waarop ze heeft geleefd, delen wij u mede dat onze lieve moeder van ons is heengegaan. “

Isolde Vol-Malee , de moeder van tweelingzussen Amy en Shelley (21) en Lisa (23) van de formatie OG3NE, is vandaag in het bijzijn van haar geliefden overleden. ‘Ze is 48 jaar geworden.

Na het Eurovisie Songfestival in Kiev, waar OG3NE elfde werd met het aan hun moeder opgedragen nummer Lights and Shadows,  begon Isolde Vol direct aan een heftige bestralingskuur die nodig was omdat bestaande tumoren waren gegroeid en er een nieuwe was ontstaan. De familie maakte onlangs bekend dat ze was gestopt met de behandelingen.

We wensen iedereen erg veel sterkte met dit zware verlies.