Mike Daane ‘HET’ verborgen talent uit  Zandvoort ??

Wekelijks staat hij op de bühne met gevarieerd en uiteenlopend repertoire welke hij de afgelopen jaren met zorg heeft samengesteld en uitgebouwd. Mike Daane is zijn naam! Nieuw op het Rood-Hit-Blauw Produkties label maar in zijn regio en ondertussen ook ver daarbuiten, is Mike al lang geen onbekende meer binnen het Nederlandstalige circuit.

 

Een kleine 10 jaar geleden alweer werden de tot dan toe verborgen talenten van deze Haarlemmer ontdekt. De Zingende Bouwvakker kwam toen tot conclusie dat het artiestenvak zijn ding is. Overal en altijd zorgen voor gezelligheid, ziel en zaligheid leggen in zijn liedjes en altijd streven zijn gevoel en die van de teksten, over te brengen naar zijn publiek.

In 2013 verscheen zijn debuutsingle ‘Dromen’ en sindsdien tekent Mike Daane vrijwel jaarlijks voor een nieuw product. En wie de titel ‘Ik weet alweer hoe laat het is’ leest, kan al een beetje voorzien dat hier een leuke song achter schuil moet gaan. En dat klopt! Lekker energiek met zomers temperament, kortom een opvallende en zeer interessante bijdrage  van Mike aan het huidige muzikale landschap.  2 juli jl. is deze door Mario Veltman geproduceerde single, waarop tevens het liedje ‘Geluk’ is te vinden, feestelijk gelanceerd in Murphy’s te Haarlem met daarbij tal van gezellige gastoptredens. LET OP….Mike Daane komt er aan!

Link naar Spotify: http://open.spotify.com/album/1WlLZw5bjYdO0FkQRjEmhR

Link naar boekingen en info:  https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/mike-daane/

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/613394287