MICHELLE TEL – ALS IK JOU WEER EVEN ZIE

De bijna 27-jarige zangeres Michelle Tel uit Tienhoven is al sinds haar jeugdjaren bezig met zingen. Ze houdt zelf van zowel Engels- als Nederlandstalige repertoire. Hierdoor verscheen haar eerste officiële single ‘Blijf Hier Bij Mij’ van eerder dit jaar, eveneens in het Engels. Voor een vervolgsingle nam ze onlangs plaats achter de microfoon van The Boom! Music studio in Breda om daar het door Femke Reuvers geschreven liedje ‘Was Jij Maar Even Hier’ op te nemen.

 

Michelle is een leergierige en gedreven jongedame wat mede tot uiting komt bij de zanglessen die ze momenteel volgt: “Ik vind het super interessant en leuk, er is nog zoveel techniek aan te leren”!

De zangeres is zelf helemaal happy met zowel tekst als de muziek van haar via Nationale Artiesten Parade verschenen tweede single: “Verliefd zijn is gewoon héél bijzonder en zoals het nu verwoord is; vrolijk maar tegelijk ook serieus, dan krijg je een tekst met inhoud en een mooie boodschap”, zo legt Michelle uit. De melodie, de gezelligheid die de song uitdraagt maar zeker ook de temperamentvolle klanken, ze nodigen onmiddellijk uit voor het maken van een dansje. Michelle Tel hoopt nog vele singles te mogen uitbrengen in de toekomst en sluit daarbij niet uit dat deze misschien wel eens in disco-, country- of popsfeer worden opgenomen: “Ik wil mijn repertoire graag verbreden om zo verschillende kanten van mijzelf te laten horen en zien”, was getekend.. Michelle Tel.