Matthias Woerdman heeft nieuwe cd “Van jou krijg ik noot genoeg”

Matthias Woerdman geboren in Apeldoorn, timmert als artiest al lang aan de weg. Als klein jongetjes pakte hij al regelmatig de microfoon en zong menig lied luidkeels me op leuke feestjes, maar het is eigenlijk in 2009 echt begonnen toen hij zijn eerste cd uitbracht met de titel “Beter dan ooit ”.

Daarna bracht hij nog “Alles wat ik doe vandaag” en “Laat de zon op je schijnen” en “Ik word gek” en in 2015 zijn laatste singel “Mijn lieve zoon” wat hij speciaal schreef voor zijn zoon.

Nu in 2017 komt hij met zijn nieuwe nummer Van jou krijg ik nooit genoeg geschreven en gecomponeerd door Marco Leusink, “Van jou krijg ik nooit genoeg” gaat over zijn grote liefde waar hij voor is verhuist van Apeldoorn naar Lochem en met dit nummer wil Matthias Woerdman nog meer erkenning krijgen als artiest, ook is Matthias al druk bezig om al deze mooie nummers in een album te verwerken en die uit te brengen want een eigen album is nog steeds zijn grote droom.