Marco de Hollander voelt zich gelukkig

Marco’s jubileumjaar kan nu al niet meer stuk. 15 jaar in het artiestenvak, een bomvolle agenda en een prachtige nieuwe single met de toepasselijke titel “Ik Voel Me Gelukkig”. Na de hitsingle “Ik Heb De Hele Nacht Alleen Aan Jou Gedacht” is dit de 2de single die de volkszanger dit jaar uitbrengt. Ook deze single is weer een vrolijke meezinger die goed past bij de tijd van het jaar.

 

“Ik Voel Me Gelukkig” is wederom geschreven en geproduceerd door Tom Peters en opgenomen in de studio van Hans Aalbers.

De clip van de aankomende hit werd opgenomen tijdens Marco’s theaterconcert op 29 juni in theater Castellum te Alphen aan den Rijn.
De vrolijke volkszanger zal dit jaar ook weer te zien zijn op de podia van Dutch Valley, zijn jaarlijkse Sterrengala in Ter Aar en hij zal het jaar afsluiten met een héél groot optreden, hierover later meer…