Linda is terug met een geweldige nieuwe single “ Verliefd”

Linda betrad in 2005 voor het eerst het podium. En niet zonder succes want vanaf het eerste moment was duidelijk dat we hier te maken zouden hebben met een blijvertje. Er kwam al snel vraag naar cd’s en aan die vraag ging Linda voldoen. Ze nam het nummer “ En ik sta daar verbaasd naar te kijken” in 2006 op en het werd een schot in de roos.

 

Honderdduizenden views op You Tube en vraag naar optredens was het gevolg. Podia in binnen- en buitenland heeft ze mogen betreden met als hoogtepunt een optreden voor 17000 man in het Gelredome maar ook podia mogen delen met Osdorp Posse en Mental Theo. Ook TV programma’s wisten haar te vinden. Zo was Linda te zien bij regionale zender RTV Drenthe via RTV Oost naar Paul de Leeuw . In 2009 nam Linda wat gas terug en werd moeder van een dochter en in 2014 kreeg ze een zoon. Maar nu merkte ze toch dat het muzikale bloed weer ging stromen en na acht jaar is Linda terug met een geweldig nieuwe single – een top clip en naar verwachting weer lekker airplay. Een ding weet ze zeker dat er in die jaren van stilte is er veel veranderd maar gaat haar niet weerhouden om er met frisse moed tegen aan te gaan. Grote plannen voor de toekomst met als begin de release van deze nieuwe single Verliefd, door haar van Nederlandse tekst voorzien.
“ Verliefd” ’ is beschikbaar als download op ITunes, 538Downloads.nl, SBS6 Downloads en alle andere bekende download- en streamingplatforms.