De lang verwachte debuutsingle van Dennis Peperkamp

Vroeger droomde Dennis er al van om een Cd singel te maken, maar pas jaren later kan hij zijn droom waarmaken en stapt met de release van zijn debuut single “Morgen weer’’ officieel in de muziekwereld. De stap in zijn carrière begint tijdens een cd uitreiking van een bevriende collega artiest.

 

Dennis viel op bij de dochter van zijn sponsor Rolf Engels van Engels Verfspeciaalzaken. Na een goed gesprek besloten hij om Dennis te helpen met zijn debuut single. Te samen hebben zij dit vervolgens ondergebracht bij Angelsrecords

Na veel liedjes te hebben geluisterd was het nummer ”morgen weer” het liedje welke goed paste bij Dennis. Het omschrijft hoe je kan uitkijken naar morgen waarbij je haar weer ziet. De liefde van zijn leven. Hierbij kan hij helemaal opgaan in de volgende dag, en weet ook al helemaal wat hij gaat doen.

De 38 jarige uit Amsterdam afkomstige Dennis Peperkamp weet wat hij wil en zal dit jaar met nog twee releases uitkomen. Nu bij deze eerste release moest het zeker aan niets ontbreken. Zo zal het nummer van Dennis worden gelanceerd op 2 juli in café het Centuurtje in Amsterdam. Tijdens zijn cd uitreiking welke gepresenteerd zal worden door Dario, zal hij ook het eerste exemplaar van hem ontvangen. Daarnaast heeft hij er voor gezorgd dat er een mooie line up staat van maar liefst 12 artiesten.

De debuutsingle ‘’Morgen weer ” van Dennis Peperkamp zal vanaf 2 Juli zowel fysiek (in beperkte oplage) als digitaal worden gelanceerd via platenlabel Angelsrecords.
Daarnaast is “Morgen weer ” vanaf 02 juli te verkrijgen via de bekende downloadportals, en is de track te streamen via HitsNL en Spotify.