Komt zanger Tinus Hoekstra je halen?

Wat gaat het toch goed met Tinus Hoekstra ! Deze 29-jarige volkszanger uit Doetinchem krijgt steeds meer optredens en tegelijk ziet hij zijn naamsbekendheid in het circuit sterk toenemen. De geboren Achterhoeker nam zes jaar geleden voor het eerst plaats in The Boom! Studio in Breda om daar onder begeleiding van Frank Verkooyen zijn eerste landelijk uitgebrachte single ‘Blijf Bij Me Vannacht’ op te nemen.

Sindsdien gaat het crescendo met Tinus die in de loop der jaren naast vele singles ook het album ‘Blijf Bij Me Vannacht’ op de markt bracht. Begin dit jaar tekende de zanger voor de track ‘Doe Het Dan’ die door praktisch alle radiostations direct hoog op de playlist werd geplaatst en ook nu nog veelvuldig gedraaid wordt. De opvolger is het zomerse ‘Ik Kom Je Halen’ waarvoor Femke Reuvers de tekstbewerking deed en Frank Verkooyen de arrangementen, mix en productie voor zijn rekening nam. Met ‘Ik Kom Je Halen’ van Tinus Hoekstra, verschenen via Nationale Artiesten Parade, gaat de zomer van 2017 pas écht los!