Kom en ga mee met Delano Bisschops.

De Brabantse Zanger Delano Bisschops is geboren op 27 maart 1998. Hij stond als kind zijnde al graag in het middelpunt van de belangstelling. Een eigenschap waarmee hij het ver zal schoppen én zijn dromen zal laten uitkomen. Op een leeftijd van 16 jaar pakte Delano spontaan de microfoon, Delano stond er al om bekend dat hij altijd alles mee zong.

 

En voor hij het zelf wist deed heel de kantine met hem mee, de eerste stap in zijn carrière was gezet.
Toen moest Delano een nummer gaan instuderen want hij wilde graag gaan zingen op feesten en partijen. Al snel kwam zijn eerste officiële grote boeking, Hollands Glory. Na een grote aankondiging kon hij eindelijk een setje gaan zingen. Na zijn set zingen was er niks anders als positieve reacties en kwamen de fans op Delano af. Nu wist Delano het zeker ‘ik wil zingen, mensen vermaken op feesten en partijen’. 
Zo gezegd zo gedaan, na 1 jaar te hebben gezongen in diverse kroegen en feestzalen werd het tijd om een nummer op te nemen. Op 25-3-2017 Verscheen zijn eerste single Kom en ga mee uitgereikt door Oscar Harris geschreven door John Spencer waar Delano super trots op is laat de zomer maar komen!!