“ KOESKILLEN” !!! is de nieuwe CD single van Zuver Scheerwol.

Zuver Scheerwol  heeft een nieuwe Groningstalige single!!!  Als opvolger van de hits zoals, “Trammelaant op t paddelaand” , t Kin mie vandoag niks meer schelen, Roelien en nog meer, is er nu “Koeskillen”!

Deze single komt van het debuutalbum ‘Doalders’, die in november vorig jaar is verschenen. De tekst gaat over iemand die last van kiespijn heeft (Koeskillen) en vertikt om naar de tandarts te gaan. Met jenever probeert hij de pijn te verzachten met gevolgen van dien. De tekst is geschreven
nadat de drummer van Zuver Scheerwol een keer met een hevige kiespijn toch een optreden wist af te ronden.
Tekst en muziek is van Fries Wolma. Gedeeltelijk opgenomen in de ZSW studio van Amlow Records en uitgewerkt, gemixed en gemasterd in de Mastersoundstudio van Niels Lingbeek in Muntendam.
Zuver Scheerwol hoopt, dat het lied, net zoals de vorige singles, veel gedraaid gaat worden op de radiozenders!