Kensington verslaat André Hazes.

Het album Rivals van Kensington is het best presterende Nederlandse album aller tijden! De band neemt de plek over van André Hazes. Dit is gebaseert op het aantal weken dat het album in de hitlijst staat en van de posities die het album daarop inneemt.

538-dj Frank Dane belde met Kensington gitarist Casper Starreveld in de ochtendshow op 538 ;

‘Dit is echt bizar. We hadden allemaal even een weekje vakantie en toen we terugkwamen hoorden we dit nieuws. We gaan het dit weekend wel even goed vieren in Oostenrijk. Met Schnaps!’ zegt Casper op Radio 538.

Deze zomer is Kensington ook veel in het buitenland te vinden. De band staat op alle grote festivals in Europa. ‘Het mooie is dat we hier tien jaar heel hard voor hebben gewerkt. Maar omdat we nooit stapjes hebben overgeslagen lijkt het alsof alles op het juiste moment komt.’

Bron 538