Jennifer Berton steelt  de harten met “ Koning van de nacht”

Jennifer Berton werd geboren in het Belgische Roeselare en droomde als kind al van een carrière als zangeres. Beklom op jeugdige leeftijd al het podium echter moest men tot 2013 wachten op haar eerste single.  Het werd een schot in de roos “ Alleen jij” geschreven en geproduceerd door Martin Sterken  leverde haar bekendheid op in zowel Vlaanderen als Nederland.  Trad op met sterren als Willy Somers – Jan Smit  – Frans Bauer. 

 

Een agenda die steeds voller raakte met optredens.  Je komt haar tegen op evenementen en feesten in Belgie en Nederland. Ook op de radio hoor je regelmatig Jennifer Berton.  “ Alleen jij” was dan de eerste single er volgden velen waaronder “ Als ik jou niet heb” – “ Deze nacht blijf ik bij jou” en de knaller van 2016 “ Hartediefje”.
Jennifer Berton is een samenwerking aangegaan met HITFABRIEK en dat resulteert in de single “ Koning van de nacht” . Een perfect bij Jennifer passend nummer die zeker en vast weer de nodige airplay zal brengen.  De eerste reacties op de single zijn zeer positief en Jennifer hoopt dan ook dat ze vele fans een plezier doet met de single. Verschillende media schrijven fan te zijn van het nummer en wij sluiten ons daar graag bij aan